Grunderna i MailChimp

Är det dags att ta tag i nyhetsbreven?

   Se filmen

Då är den här kursen perfekt då du lär dig de grundläggande funktionerna i MailChimp och hur du samlar in e-postadresser på din egen hemsida. Eller om du inte har en hemsida så visar jag även hur du använder ett formulär för att samla in e-postadresser.


Kursplan


  Skapa och skicka ett nyhetsbrev
Tillgänglig i dagar
dagar efter din anmälan

Din lärare


Patricia Erlandson
Patricia Erlandson

Nu har du chansen att få vägledning av mig, Patricia, som har byggt webb sedan 1995 och hållit kurser i WordPress, sociala medier, nyhetsbrev och bildhantering sen 2009. Jag byggde min första hemsida redan 1995 i HTML, den var inte vacker men funktionell. På den tiden hade sidorna ofta mörk bakgrund och färgglad text. Tack och lov, 20 år senare, ser vi inga sådana sidor längre. I början av min karriär arbetade jag på ett försäkringsbolag som systemutvecklare men då jag är mer kreativt lagd vidareutbildade jag mig till spelutvecklare i Visby. Tyvärr arbetade jag aldrig som det då jag halkade in på ett bananskal på ett finansbolag och blev webbutvecklare för deras gränssnitt mot ett system för fakturering och kundreskontra m.m. Jag gick sen vidare i företaget och arbetade både med testmiljöer, IT-strategi och projektledning tills jag 2008 sa upp mig och startade Glazyr Consulting. Då jag är en stor fan av struktur och hållbara systemlösningar så letade jag efter ett sätt att ordna så att mina kunder skulle få lättskötta och stabila hemsidor. 2009 fann jag teman och tillägg från StudioPress och såg redan då att det här var en pålitlig leverantör så jag valde dem. Under åren har det dykt upp många olika konkurrenter men de har aldrig nått upp till mina krav. Så du kan känna dig säker på att du får lära dig stabila lösningar när du går en kurs hos mig.


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar nu och slutar aldrig! Har du fått till gång till den gratis så kan det så klart finnas en tidsbegränsning. Det är en självstudiekurs som du kan nå 24/7/365 så det är upp till dig när du vill studera. Bra, eller hur?
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Hur låter det med livstids tillgång? Efter att du registrerat dig har du obegränsad tillgång till kursen - på din smartphone, tablet och dator.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Vi vill inte att du ska vara missnöjd med kursen! Om du ger oss feedback på vad som är dåligt med kursen inom 30 dagar från att du registrerade dig så får du pengarna tillbaka.

Börja nu!